翻訳と辞書 |
Kashk e badamjan : ウィキペディア英語版 | Kashk e badamjan Kashk e bademjan is an Iranian and Azerbaijani dish meaning literally “kashk and eggplant”.〔Food of Life: Ancient Persian and Modern Iranian Cooking and Ceremonies, Batmanglij, Najmieh〕〔Sarah Hull. ('The Rough Guide to Boston ) Rough Guides UK, 1 mrt. 2011 ISBN 1405382465 p 153〕 The recipe has variations such as caramelized onions, roasted nuts, herbs, spices.〔(Gourmet Magazine (July, 2009) )〕 ==References==
* (Kashk-E-Bademjan Iranian Egglplant Dip ). Food.com.
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Kashk e badamjan」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|